Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkrets famntag

 

 

Jag är dömd att

vandra i mörker 

 

Strålkastarsken från

förbirusande bilar

försvagar mig 

 

Mina fotsteg i gruset

hörs inte 

 

Mina minnen 

är söndertuggade

av glömskan

 

Var finns kärleken 

och ljuset? 

 

I mörkrets

famntag 

under bron 

vid Hornsbergs 

strand 

 

Somnar jag 




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 379 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2018-08-27 10:09

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker dikt. Skaffa en ficklampa !
2018-08-30

  Margit Grell
Hoppas att något vackert i drömmen tar vid...
2018-08-28

    ej medlem längre
Wow! Mållös
2018-08-28

  Kungskobran VIP
Mörkrets sömn.
Djupt berörande
2018-08-27

  Niliboy
Huga ligen!
2018-08-27

  Öknens Ros VIP
Mörkt och dystert.
2018-08-27

  Cikoria Blå VIP
Sorgsen,
ger många bilder.
2018-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten