Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om disken är det dåliga samvetet...?

Disken är din öken.
Du kan bara inte vara effektiv!
Disken är din öken, du måste ta den etappvis.
För att du väntat länge med den.
Det här har du väntat på!
Och nu sköljer det dåliga samvetet över dig, precis som vattnet på den disk du diskar.




Bunden vers av Mim
Läst 129 gånger
Publicerad 2018-08-27 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim