Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undran om avstängda känslor, om jag vore en bil!

Du undrade hur det kändes att stänga av sina känslor...
Vem öppnade dörren, och vem stängde den.
Den här dikten handlar varken om parterapi, eller en nyvunnen kärlek.
Men du undrade, och du ställer frågan, hur det känns att vara Jag, med alla mina känslor?
Vilka känslor är det som jag upplever, kanske du undrar?
Stark sorg, stark ilska och ibland glädje.
Under en och samma dag.
Under samma sol, samma måne, intensifieras eller stängs dessa känslor av Automatiskt.
Om jag var en bil...
Skulle jag vara en Automatisk bil, eller skulle jag vara manuellväxlad?
Kanske är sanningen inte så enkel, som att vara antingen eller..
Men vem vill du vara då?
Vem hade du velat att jag skulle vara, om jag var en bil..?
Automatväxlad eller manuell?
Det hade jag frågat dig, om jag varit mitt gamla Jag.
Men inte nu längre!




Bunden vers av Mim
Läst 158 gånger
Publicerad 2018-08-27 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim