Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika typer av sovande, vilket väljer du eller din hjärna!

Det finns olika typer av sovande!
Tänkaren, eller Sovaren, sjusovaren beskrivs han bäst som!
Har du tänkt på, att när du sover med musik på, så anstränger sig hjärnan, lånad till texten och rytmerna/rytmen? Du känner det! Jämförelsevis, med om du skulle bara Sova. Utan musik. Det är möjligt , att känna hjärnan, svarar jag Ola Schenström efter att han har ställt sin fråga ; Är det möjligt att känna hjärnan? På sin meditationscd, i boken Mindfulness i vardagen!




Bunden vers av Mim
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-27 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim