Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fi har starkt stöd !


Nolltolerans måste finnas
mot mobbning, rasism, sexuella trakasserier
dåligt bemötande, bristande respekt
mot varandra, personangrepp
och ryktesspridning

det är viktigt varje individs förväntningar
och behov finns i centrum
så alla får modet att vara sig själva

det är att vara medmänniska
och inte en avmänniska


Kan vi förnya politiken - klart Fi kan!
FI HAR MÖJLIGHETER ATT VÄXA

53 % tycker det vore bra med Fi i riksdagen
alltså mer än varannan kvinna !
motsvarande siffra för män är 35 %
nästan hälften av kvinnorna 47 % tycker
det är bra om Fi medverkar till att en
rödgrön regering bildas

stödet bland kvinnor i åldersgruppen 15-29
är särskilt stort, där 62 % tycker det vore bra
om Fi kommer in i Riksdagen och 19 % kan tänka sig
rösta på Fi i riksdagsvalet

det ni då blir det Bullar och Bång
och rättvisa bland de mossbelupna stenarna !

Fi förnyar politiken förändrar makten
och säkrar demokratin


bland guldkornen ingår just att acceptera
människor med olikheter
varje individs rätt att leva sitt liv.

det är i dag oerhört viktigt att tillvarata
varje människas inneboende möjligheter
att utvecklas och därmed växa som människa

till en lyckligare människa för sin egen skull
och därmed blir alla en tillgång till vårt kretslopp
även om vi inte går i samma fotspår som andra

tvärtom behövs innovationer
som skapar nytt liv till den utarmade jorden


11 procent kan tänka sig att rösta på Fi enligt
en Sifo mätning

nu håller vi tummarna så de bränner fast !




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av morgonstjärna VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-27 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP