Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under himmelen




Det var för oss solen lyste
och stjärnorna tindrade

saknar dig

men när jag lyfter blicken mot himmelen
ser jag dig i solens strålar
och stjärnornas glans




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2018-08-27 13:24



Bookmark and Share


  Ess VIP
<3<3<3<3
2018-09-09

  MALVAA VIP
Må solens strålar hälsar på :(
2018-09-03

  Lars Hedlin
Vacker ...
2018-09-02

  Peter G VIP
vilken fin hyllning till den som är saknad!
Stämningsfullt och vackert!

2018-09-02

    Peter Söderqvist
Fina bilder som värmer.
2018-08-31

  Olof Lagerhorn VIP
Innerliga och vackra bilder av kärlek och tillägnan.
2018-08-28

  Anya VIP
Mycket finstämt. Tycker särskilt den inledande strofen är så fin.
2018-08-28

  M.Eta
Fint! Tittar ofta upp mot himmelen och ”pratar” med den jag saknar mest!
2018-08-28

  Gunnel Eriksson VIP
Vackert.
2018-08-27

  Maria Sundelin VIP
Vemodsvackert
Varma kramar
2018-08-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Du skriver så fint och berörande om minnens kraft!
2018-08-27

  Feliaxel VIP
Fint skaldat
2018-08-27

  ULJO
Minnena finns där för alltid i solens och stjärnornas glans
2018-08-27

  Niliboy
Javisst, de kommer å de gläds med oss?
2018-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP