Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är poesi

Det är ju så jävla klyschigt att säga
men det är som att det gått varvet runt
Jag har krånglat till så mycket
men det hela är mycket enkelt;

Du är poesi
för att du gör ljud när du sover
för att du pratar när du äter
för att du låter som en gris när du skrattar
för att du ibland inte ser dig för
och går in i folk
och de har ingen aning om
vilket jävla sprängstoff
som gömmer sig
bakom dina lekfulla ögon




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-08-27 13:51



Bookmark and Share


  Baystream
Lika klyschigt att svara: Om min inspirationskälla till ord ändå kunde skriva så om mig ??
2018-09-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett porträtt, målat med glädjens och kärlekens pensel.
2018-08-28

  Maiah VIP
Lekfullhet som lockar till skratt :-)
2018-08-27
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP