Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kunskaper Senryu


evigt lärande
andras livsåskådning ger
inspiration


verkligen givande stundtals
men ännu oftare mer
när vi ser barkbitarna
bland det nymalda mjölet
utfyllnadsmaterial
herr schwindlerben bjuder på

det är grismat inte människofoder !


och nu står jag och smälter rutorna
med min pannas hetta
och ser en katt rusa in och ut
mellan regnskurarna

helt utmattad av alla skrattfåglar som flyger
mellan läpparna





Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 288 gånger
Publicerad 2018-08-27 14:44



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Lika rolig som dagens..dumbledore ..böckerna om Harry Potter
.en person gjorde sig lustig


2021-08-22
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP