Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I din spegel

Jag älskar den jag blir
när jag ser mig i din spegel
Jag ler
Jag hör mig skratta
Jag är just den
som jag helst
vill vara

Jag älskar mina brister
när de får vila
i din blick
När du ger mig
av din svaghet
blir jag stärkt
av ditt mod

Nu har du vänt dig
från mig
och jag famlar i en dimma
I min gamla spegel
är jag grå
Hatar den jag ser
Saknar
den jag var




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 236 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-08-27 23:19



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
berör och väcker tankar,
lyckad poesi när den är som bäst!
2018-10-23

  M:tin
Fin.
2018-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Leonina