Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstskimran


Dagarna far

nätterna drar

mot höstens mitt

i vind som spritt

lövsus och blad

ekar på rad

rör sig så tyst

mystiken har kysst



Höstskimrans lätt

huldrans palett

skogsandens ro

på hed och mo

jordmånens glans

runt en farm nånstans

fångar vår räv

naturen som väv




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-08-27 15:31



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Höstskimransfint hantverk.

2020-11-14

  Boneyfrank VIP
Fint hantverk
2018-08-29

    jesse james
Snyggt/JJ
2018-08-27

  Larz Gustafsson VIP
Beröm i mängd.
2018-08-27
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP