Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något är ruttet i trädgårn min

 

Nu är det val och oj 

Vilken velig höst 

Vet inte på vilka 

Jag ska lägga min röst

 

Gå till vallokalen 

Med det har jag ingen lust 

Av det ruttna partiet 

Kan man inte ens göra must 

 

Nu är det val och äpplet 

Lär inte falla långt från trädet 

Rasisterna, de vinner mark 

Men vadå, vi har tur med vädret 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-27 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP