Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter

Åk snart så
jag har något
att längta till
hela våren
Slutar när du
är hemma igen




Övriga genrer av Hille
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-27 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hille