Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själ förutan svek

 

Vinden lägger fälten till ro

somnar i tankar av guld

vitsippan vilar i backen sitt bo

smeker mitt hjärta så huld.

 

Ur vinden ropar sagan kom

led mig rätt i viljans lek

så tapper är du mina kära som

finner min själ förutan svek.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-27 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP