Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna skrevs efter den danske poeten Michael Strunges död.


Blues för förlorad tvillingsjäl

I natt dansar jag barfota
tills solen tränger fram
mellan betongväggarna
och bländar
mina sorgsna ögon
Dansar
till ljudet av tjutande sirener
och jagade steg
Barfota över pilsnerkapsyler
och krossat glas
Och ingen
kan hejda mig
Hejda skrattet som krossar
hånleende skyltfönster
i min väg
Som spräcker illusioner
i speglade ögon
I natt
dansar jag ensam
och barfota
En besinningslös blues
för en förlorad tvillingsjäl




Fri vers av Elinor Sörensson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-08-27 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP