Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2018


Sommar!

Det fanns dagar då jag önskade
att du skulle försvinna ... 

det var när solen stekte som hetast. 

Nu har du börjat packa din väska 
för att lämna plats för höst.

Jag saknar dig redan.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-08-27 19:25



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Man saknar alltid sommaren så fort den försvinner
2018-08-28

  ULJO
Sommaren får fort
2018-08-28

  Gunnel Eriksson VIP
Ja, du skildrar känslan perfekt.
2018-08-27

  Larz Gustafsson VIP
Huvudet på spiken!
Det är just precis så jag känner.
2018-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP