Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka till mig själv

Att släppa taget,
kasta mig ut
Kan vara bättre,
än att sitta fast
Och dina händer var inte längre varma
och längtande




Fri vers av Ewa Åkerlind
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-27 20:45



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Helt riktigt resonerat.
2018-08-29

  stormengudrun VIP
Sorgligt :-(
2018-08-29

  walborg
Klokt viktigt modigt steg
2018-08-28

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en relation som inte är som den borde vara!
2018-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Åkerlind
Ewa Åkerlind