Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på ett höghastighetståg genom spanska landskap

jag har solkustsvärmen i kroppen och minnet av andalusisk hud under mina fingrar.

upp mot 320 kilometer i timmen.
jag har brutit outtalade löften och ny mark i mina tankar.
det gick utan att blinka.

torkade fält och vingårdar utanför fönstret, härinne luftkonditionerad miljö.
jag har fortfarande sandkorn och hudlager i håret.
och löftet om att jag fortfarande kan.
vill inte byta det mot något

det är minst fem länder mellan dig och mig, minst tusen tankar att hellre tänka.
och längesedan friheten smakade så tydligt.




Fri vers av Novemberrus
Läst 430 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-08-27 21:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Enastående! Sån rikedom i så få meningar. Fantastiskt!
2019-02-25

  aol
En skrift som borrar sej genom huden,
2018-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Novemberrus
Novemberrus