Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OFFERKOFTAN



Jag har alltid gjort dig till ett offer,

för att få göra mig själv till ett.




Fri vers av Sandra Hjärtedal
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-27 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra Hjärtedal
Sandra Hjärtedal