Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosendrömmar

_________________

Sekunderna innan

rosenbladen

                   faller

längtar längtan igen

 

Vinröda blad

mörknar

i fallet

 

Dramat sover

i mina drömmar

längtar inte mer

 

 




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-08-28 01:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört bra och full av känsla!
2018-09-02

  Peter G VIP
En dikt skriven i en mycket vacker tonart, med ett vemod och en uppgivenhet som blir särskilt uppenbar i sista raden!

2018-08-30

  Engel
Hela det mänskliga dramat som i en liten ask. En liten dikt. Storartat!
2018-08-30

  Maria Sundelin VIP
Full av längtan
Kramar
2018-08-28

  Feliaxel VIP
Fantastiskt vackert
2018-08-28

  ULJO
Ödmjukt och fint
2018-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP