Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gustav den III:s sista armé

När kylans söner och döttrar
tagit sig igenom förvirringens allé
och erövrat stridens berg
vid kulturens högborg
för att tjuvmjölka kosmos
på snillrik smak
märkte de aldrig
hur lugnt och värdigt
ormen ringlade sig in
i skydd av dimman




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-28 02:58



Bookmark and Share


  Kjell Åhsberg
I jakten på ära och rikedom, oavsett den egna styrkan, är det lätt att villa bort sig i dimman, både bildligt och andligt.
2018-08-28

  Kungskobran VIP
Suveränt
2018-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP