Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm 28/8


Tjocken och Locken - en drömraga

 

Tjocken och Locken, två olika bröder

en hade näsan i norr, en i söder

troligen hade de ej samma pappa

hursomhelst hade visst papporna sjappat

 

Tjocken var klumpig med nära till smockan

gick klädd i mjukisdress, alltid densamma

bars än på axlarna utav sin mamma

fast hon var liten och späd som en docka

 

Locken var liten och blond med en tuppkam

äldre och smartare: brorsan se upp, fan

i läderjacka och lömskaste smilet

gick han helt in för den rockiga stilen

 

Att det blev slagsmål, det fattar ni själva

hjälpte ju knappast att mamman var älva

 

 




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 267 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-08-28 07:03



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Även inom var och en av bröderna föreligger spännande kontrast : mjukisdressen ihop med våldsamheten, respektive uppseendeväckande tupp ihop med återhållsam kalkyl.... Bägge tycks försöka "kompensera" på olika vis?!?
2018-08-28

  Staffan Nilsson
Kan bara instämma med Anya.
Kan inte låta bli att grunna på vilka som har haft ihop det en älva och avlat dessa avarter ...

2018-08-28

  Anya VIP
hahaha vilken otroligt härlig läsning. Så kreativt och fantasirikt. Jag ler när jag läser. Vilka porträtt.
2018-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X