Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På en bänk vid en sjö

 

Solen föll ögon-bedövande 

vackert och Hon sjönk ner 

inför livets buffé och insåg 

att allt är ”all inclusive” 

Ibland ingår alldeles för 

mycket...

 

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-08-28 08:10



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Oj! Ögonbedövande fint :-)
2018-08-29

  Larz Gustafsson VIP
Man kan bli överväldigad.
2018-08-28

  Niliboy
Fint!
2018-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP