Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BENJAMIN SYRSA - tanka

En grön gräshoppa

solar på vitputsad vägg

pojke iakttar

sträcker ut litet finger

vill känna men rör inte

 

 




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-09-12 17:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ser hela händelseförloppet inom mig. Fin skildring!
2018-09-12

  ULJO
Fint och ömsint skrivet
2018-09-12

  Niliboy
Å, så fint, ömfoting dikt!
2018-09-12

  Poeten Salvador VIP
Bildligt
2018-09-12

  M.Eta
Svårt att hinna röra innan den hoppar iväg kanske, har inte försökt! Men en god tanke!
2018-09-12

  Marita Ohlquist VIP
Den ser nästan lite farlig ut i sin illande gröna färg, kanske säkrast att bara se och inte röra!
2018-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP