Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fråga inte hur jag mår

Vet utan att jag säger det
Tvinga mig inte att be på mina knän
Måste jag öppna min själ
Med risken att du blir infekterad av skiten som forsar ut
Hantera det
Var immun
Säg det högt
Så jag vet
Döm mig i tid
Skratta i förväg
Säg att det inte är fel
Gör det lätt
Så jag kan gråta av förtvivlan
Inte av skam
Kasta ner repet
Fånga fallet
Dyk med mig
Rädda mig innan jag landar
Dö med mig
Låt mig leva
Visa mig varför




Fri vers av Daniel Marton
Läst 521 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-28 10:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Fråga mig inte hur jag mår
när jag sitter på trucken till jobbet
Jag behöver ju inte fråga dig
För jag vet så väl
Det räcker med att se dina ögon!"
(Ebba Grön)
2018-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Daniel Marton