Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Pireke Pina!

Jag

har jag dig kär,

när jag var fem

gick jag med

morfar till torget

med morfar å 

kratta efter BD,

eller barnens dag,

morfar sa inte

mycket, men det

var roligt för det!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-28 11:01



Bookmark and Share


  SatansSon
heter du verkligen pireke pina?
2018-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy