Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag just idag !

 

Idag är jag stark
då erövrar jag mark
På ordens väg
sökande rätt väg

Hoppas ni förstår
att det inte var igår
Jag började skriva
för rätten att överleva

Ursäkta min trötthet
men all ruttenhet
Utvisade mig för en stund
fick inte sova en blund

Men nu står jag åter upp
ser ondskan blossa upp
Då måste jag orka
att bekämpa min skrivar-torka




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-08-28 11:57



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
wow den var det krut i !
bara en vecka kvar till valet
och kvalet !

2018-09-01

  Staffan Nilsson
Ge inte upp!
Du vet vad som är bäst för dig.
2018-08-28

  Larz Gustafsson VIP
Så...just i dag är du stark...som i Kenta...?
2018-08-28

    ej medlem längre
Inte konstigt om man tröttnar på detta falska genomruttna samhälle där lögnerna frodas ohämmat!
2018-08-28
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP