Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POETEN


Beblanda henne inte,

med de hanterade orden.

Kombinationer av syntax.

Enbart en begrundan,

av det en gång förnimmat.




Fri vers av Sandra Hjärtedal
Läst 354 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-28 13:18



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
klockrent
2019-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Hjärtedal
Sandra Hjärtedal