Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Körsbärspaj

Jag tänker åka till Bollnäs
Så sade du
Mellan körsbärspajens tredje och fjärde tugga

Jaha, säger du det?
Sedan inget mer
Bara tystnad och påtår

Dagen efter
Hade du åkt
Inte ett spår fanns kvar

Det är ett skämt, tänkte jag
Så lustigt, ”Bollnäs”
Men du kom inte tillbaks

Sedan dess undrar jag
Om det kan bero på körsbärspajen?
Kanske var den för sur

Ja, så måste det vara
För inte kan det väl bero på mig?
Nej, fy för körsbärspaj




Fri vers av TheoB
Läst 403 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-28 15:54



Bookmark and Share


    TheoB
Så trevligt.
2018-08-28

  Larz Gustafsson VIP
Jag har varit där en del på tältmöten.
2018-08-28

    TheoB
Det betvivlar jag inte!
2018-08-28

  Larz Gustafsson VIP
Bollnäs är en vacker plats.
2018-08-28
  > Nästa text
< Föregående

TheoB