Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En skål moreller

 

Det skaver en flaga i ett öga

det rör sig en tanke

som inte fäster sin väg

det ligger en orolig vind

över en obesvarad kärlek

det surrar en geting

runt en skål moreller.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-28 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP