Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MORGONKAFFET


soliga tankar värmer
kramar mig

öppnar breven känner doften
av dig


kärleksfulla kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 318 gånger
Publicerad 2018-08-28 17:07



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så ledsen över allt
tungt finns det någon normal
på sidan idag
2023-06-11
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP