Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
martin bergström cerd


Små paket av Ja sägare





skolstart _nyklippta____
med luggen som en knivskarp

---gränslinje___---

Skolstart och veckan innan den 20 augusti har de blivit klippta.
De små barnen har knivskarpa luggar likt en gränslinje.
Sommarlovet är väldigt utan port.

Dom ser ut som små paket i sina stora fyrkantiga ryggsäckar.
Deras lugg-linje har en synlig för dem själva, ett inre av Berlin mur




Fri vers av Bergström Cerd
Läst 446 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-28 19:07



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Lite olycksbådande inför fortsättningen om nu redan början tynger och begränsar.
2018-08-29

    ej medlem längre
Ömsint..

2018-08-29

  Larz Gustafsson VIP
Jag skulle ha varit en nej-sägare och ifrågasatt dårarnas evolutionslära.
2018-08-28

  Staffan Nilsson
Ja, nybörjare börjar alltid med en rygga av föräldratrams.

2018-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Bergström Cerd
Bergström Cerd