Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om dig 21 (På ljudspelare)



Prydnad

Underbara,
rara,
sa jag
lytt och svag
och klen.
Skakar mina ben?
Ville du le
och ge
mig din hand
och knyta ett band
oss emellan,
bli själva källan
till glädje och hopp
i solsken och glopp?
Du svarar
ditt ja,
allt jag vill ha,
det som varar.
Och ännu går vi som sagt
i samma takt.
Försöker vindarna vända
och det blåser alltför illa
så kunde det hända
vi sätter oss stilla.
Då bleks varje fara,
du rara,
du underbara.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-26 06:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP