Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


haiku

 

 

skriva är svårt
när orden fastnar mellan tårna


Ölandssomrar

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av catharina.jerbo VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-08-28 21:50



Bookmark and Share


  walborg
Roligt!
2018-08-29

  Annie b'larsson VIP
Nä, det går inte. (så vacker bild)
2018-08-28
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP