Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Höstsjäl

 

Mörkret

sänker sakta

sin svala cape

över stressade

synapser

 

tystar

 

regndropparnas skrik

mot mina kinder

 

öppnar mitt hjärta 

för hösten

 

och fångar

andetagen

i stillebenens

dova prakt

 

känner

hur förtröstan

bäddar tiden

till ro 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-08-28 23:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tycker om den härliga känslan du förmedlar här...vackert...
2018-09-26

  Solstrale VIP
Mycket stiligt!
2018-09-19

  S-E Forslin/same
Tystnar. Tiger. Stumnar. Tappar hakan och Orden. BUGAR Djuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupt, ända ner ... till marken, inför Dig, DU sällsynta K L A SS P O E T !!!
2018-09-18

  Lars Hedlin
Oerhört vackert!
2018-09-02

    Melona
Åh, tack! Vad fint du skriver. Jag blir så berörd, tack!
2018-08-31

  Engel
En text som ger välbehövlig ro i själen.
2018-08-30

  Alysse VIP
Så vackert skrivet!
2018-08-29

  aol
Underbart skaldat,
2018-08-29

    Elisabeth Nilsson VIP
En helt underbar och känslig dikt om den vackra hösten!
2018-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP