Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det Finska svårmodet


Bara Finnjävlar förstår detta.


Och att vi skulle vara världens lyckligaste folk?


Ha.Ha!




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-29 08:36



Bookmark and Share


  Niliboy
Jag är av tornedalfinskt ursprung å älskar Finland å det vänliga och goda modet mot all stress!
2018-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP