Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri som en ekorre


Jag såg en av våra ekorrar i vår trädgård igår.


Hoppade runt så vackert på grenarna.


Och åt nypon.


Varför kan inte vi människor.


Vara så fria som ekorrar?


Det vet nog inget ångest.


Bara nötter från ekskogen till boet.


Och akta sig för rovdjur.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-29 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP