Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ljusets hjärta


jag hör dina ord
när jag lyssnar på regnet
orden faller som droppar
varje gång jag läser
ökenvandraren dricker
törstande vattnet ur din hand
varje gång lyckas du beröra
ser ljuset från din själ
du bär ljusets hjärta
vill alltid väl




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-29 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP