Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vippbrädan






Balanserar på livets vippbräda

den går upp och ner
rörelse och förändring

när jag behöver vila
står jag på mitten


har ramlat av
men tagit mig upp igen

balansen har blivit bättre med åren
men för säkerhets skull
är den försedd med halkskydd




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2018-08-29 11:38



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
balans gäller alltid
2018-09-03

  Lars Hedlin
Mycket bra!
2018-09-02

    Peter Söderqvist
En fin metafor som bär ditt signum.
2018-08-31

  Olof Lagerhorn VIP
Originell metafor som bär genom texten.
2018-08-30

  Gunnel Eriksson VIP
Tur att mittpunkten finns.
Återigen en mycket bra bild
för att skildra livets villkor.
2018-08-30

  Lottie Ålhed VIP
Hoppingivande om balansen som blivit bättre med åren. Bra skrivet om livs strategier Applåder!
2018-08-30

  StinaJ VIP
Fin text som talar om att gammal är äldst och den som har levat längst är full av erfarenhet
Eller som min far alltid sa till mig:
Jag är dubbelt så gammal som du,
Så därför vet jag dubbelt mycket.
Så rätt han hade min käre far.
2018-08-30

  Peter G VIP
Underbart fint skrivet om livet! :)
2018-08-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Superbra metaforer för levande liv!
2018-08-29

  M.Eta
Det är nog förståndigt med halkskydd. Behövs i många lägen.
2018-08-29

  Fulbergarn
allt för ofta har man lagt all tyngd i en ände
2018-08-29

  Nils-Robert
Härlig metafor om livets berg och dalbana
2018-08-29

  Feliaxel VIP
Bra beskrivet om livets balansgång
2018-08-29

  ULJO
Text som rymmer mycket klokhet
2018-08-29

  Niliboy
K
2018-08-29

  Niliboy
Ja, halsskydd måste man nog ha i livets villervalla!
2018-08-29

  Maria Sundelin VIP
Klokt med halkskydd
Kramar
2018-08-29

  Öknens Ros VIP
Livets prövningar och utmaningar testar balansen. Skönt hitta bra fotfäste då.
2018-08-29

    Max Poisé
Väl värd sin fundering! Tack för denna!
2018-08-29

  aol
Kram vännen så bra och berörande skaldat.
2018-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP