Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SD är inte rasister!

 

 

Här är beviset: https://www.sd-citat.nu

Så du som tänker rösta på dem - tro inte på PK-media,  SR-s och SVT-s vänstersmörja.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-29 13:43



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag gillar ironi. tittade nu efter vad gunnar hilén skrev.
2018-08-29

  Onomatoprofet VIP
Ironi är inte din starkaste sida Immanuel?
2018-08-29

  SatansSon VIP
sd är rasister. tro inte på sdpropaganda. tro inte på hitler.onomatoprofet. du är ute och cyklar.
vad är det för dramac dialog i den här smörjan förresten?¨
du är ju dum som lägger ut det under beteckningen drama/dialog.
ren nazipropaganda är det.
2018-08-29

  Gunnar Hilén VIP
Bra bevis !!! SD är helt vanliga demokratiska människor. Det såg man ju.
2018-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP