Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valfiskar

Det är fula fiskare

som nu är ute

och bedriver sitt fuskefänge;

tystar demokratins intressen

och uppmanar folk att inte rösta




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-29 15:36



Bookmark and Share


  Magica VIP
Beklagligt att vissa är så lättpåverkade.
2018-08-30

    Sefarge VIP
"Bortskämdheten"
Att trots allt kunna få
Rösta, är en lyx som i
Flera länder inte ens
Existerar på pappret!

2018-08-29

  Solstrale VIP
Mysko pysko dekadent disco de dansar de valhänta hajarna som pajar demokratin! Klart det är ide att rösta... Rättighet många människor i vår värld saknar...
2018-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP