Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och

och om jag skulle beskriva tid

hur mitt hjärta andas allt du är min älskade

vad spelar det för roll, vad gör det dig, mig, oss

jag måste viska tyst

jag måste resa mig

i sorg och i smärta

hur mycket får jag älska 

bara till din gräns

där viker vi av 

för du har inte plats i dina krökar 

av världen...den är stum och platt

där du svävar

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-30 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP