Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förstånd, oförstånd och missförstånd


Islam och kvinnans förstånd



Kvinna
du talar som du har förstånd till





den råkar bara vara större än mitt




Fri vers (Fri form) av Khayyam
Läst 521 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-08-29 17:00



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Här visar du att vi ska förstå kvinnans högaktning inom Islam som profeten Mohammed var tydlig med att förkunna innan sin död i ett av de sista han sa till männen ”Ta hand om era kvinnor”. Kanske är det så att vissa mäns förstånd som du skriver inte alltid är i linje med Islams förkunnelse av det som är rätt.
2021-12-11

  SatansSon VIP
islam är skitigt vanvett. en medeltida ondska so inte gäller i svedala. muhammed är död och lär inte hamna i himmelriket. han var en våldtäktare.
2018-09-23

  Engel
Män har alltid varit bättre på att bevaka sina egna intressen. Kvinnor har ju andras intressen att tänka på. Därför har mannen makten.

Vissa män vill nog likställa detta med förstånd.

Jag kallar det för självupptagenhet.

2018-09-02

  Öknens Ros VIP
Om kvinnans förstånd är större än mannens, varför styr inte kvinnorna då?
2018-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Khayyam