Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


tankar


blommande tankar motar det gråa bort
jag brinner stilla i vardagens rymd
himlen av gråvädret skymd

tankar som mycket kärlek rymmer

tycker inte om att se ditt ljus flämta
när dimmorna drar in över fälten

kram <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 376 gånger
Publicerad 2018-08-29 18:32



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:)
2022-01-28
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP