Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

What if?

I really thought
from the beginning
that our story was forever.
I made plans
to be with him.
But it never happened
and I don´t remember why.
Didn´t he want me?
Was I afraid?
Was it about money?
What if
something in universe went wrong?
What if
we really were meant to be?
Now we will never know.




Fri vers av Elinor Sörensson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-29 18:39



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Det värsta är att lämnas med frågetecken. Tänk om vi var ämnade for varann? Det lär vi kanske aldrig få veta
om inte...
2020-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP