Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


Betänksamefter några timmar med för varma träningsdojor gata upp och gata ned med Fi information inför valet var jag ganska nöjd och efteråt var det dags med leveransen av ett fyndat kattmatsfat åt Elsa 95.
hennes kräsna fyrbenta sällskapsdam fordrar service värdig ett kungligt husdjur och bevärdigar inte maten en blick om servisen inte passar. inom parentes kommer jag med en grov gissning att matte skämt bort henne men det är helt i sin ordning de trivs ju tillsammans.
dessutom har den arma katten haft det tufft i ett hushåll vad som hänt förtäljer inte berättelsen men förmodligen har någon varit grym mot henne eftersom hon alltid försvinner när hon hör en grov mansröst. efter vad katthemmet berättat har de kommit till samma slutsats. helt otroligt vad människor är grymma inte bara mot varandra även djuren får sin skärv.

jag lämnade mina värmekaminer stående vid altandörren då jag kom in i Elsas lägenhet och tårna suckade lättat av syretillförseln. själv sjönk jag ned på köksstolen som en ökenvandrare som ser oasen i en hägring. strax därpå dök Elsas rumsgranne Klas upp även han med ett fat som Elsa genast ratade. hon har koll på vad kisse vill ha!

eftersom även mitt fat inte heller var av rätt modell bestämde vi tre oss för det var säkrast matte själv kollade in varuutbudet.
Missan som har en vilja av stål har fått en egen magnetmadrass att vila sin trötta kropp på om natten. matte bestämde sig för hon ville ha sin egen i fred och köpte en liten modell sittkudde.

inom mig sände jag upp några tacksamma tankar : tack Gud inte mina pälslingar har samma önskemål och är så krävande. kanske beror det på att jag har flera och måste fördela gracerna även om Smulan är min drottning.

givetvis blev det en pratstund över en kaffekopp och jag fick samtidigt så mycket information om valet och deras funderingar över vad som händer i samhället. de är båda två så pålästa och alerta och minnet är till 150 %. diskussionerna brukar bli höga eftersom Klas tydligen är aktiv på FB och kommenterar allt ifrån sin livserfarenhet och den är tydlige remarkabel efter vad jag kan förstå. Elsa har även sin efter vad jag hörde. intervjuar Klas för det kommer snart inte finnas många kvar som är överlevare från Hitlerjugend.

alltnog Elsa kom med den verkliga skärmsläckaren : varför dessa orättvisor
det kommer hit ekonomiska flyktingar med så mycket kapital att de köper sig två bilar och får genast en stor trerumslägenhet för sig och sina barn och bostadsbidrag
och barnbidrag och tydligen svenskt medborgarskap genast. då inser jag att min vän Åskbollen kom hit i fel tid hon arbetade hela tiden och maken som är här har inte fått något svenskt medborgarskap men hon har och arbetar heltid och är utbildad och betalar skatt.
här i Sverige finns mängder med uteliggare och ekonomisk utsatta som inte har råd att köpa mat bara i Stockholm finns 11.000 registrerade som äter i soppköket. 11.000 !

Är det rättvisa när svenskar hamnar mellan stolarna och får varken arbete eller A-kassa utförsäkrade och hemlösa !

inte märkligt att SD skär guld med täljkniv. granska varje parti vad de lovar !


varje gång vi ser mörkret blir stegen blytunga
och hjärtat trött


förstår inte hur de tänker:

hörde uppdrag granskning igår om alt-right rörelsen !

der är en internationell rörelse bestående av en grupp högerextrema personer som på ett radikalt sätt vill förändra världen. med grov rasistisk och antisemitisk propaganda på nätet försöker alt-rightrörelsen få fäste för sina extrema åsikter i Sverige. nu hoppas de på att Sverigedemokraterna ska ha framgång i valet.

amerikanen Richard Spencer är alt-rightrörelsens främsta ledare. han är enligt uppgift en djupt kontroversiell person och står nazismen nära. målet för honom är att få in sina extrema och antidemokratiska åsikter i den politiska ledningen i varje land – för att på det viset förändra samhället och världen.

i sin stab har Richard Spencer ett antal svenskar som tillsammans försöker driva igenom hans vilja.
en av dem är Daniel Friberg. han beskrivs av Richard Spencer som “oumbärlig” för den internationella alt-rightrörelsen.

Daniel och andra personer i Sverige står precis vid frontlinjen. det märkliga är att de här ledarna inte kommit från Tyskland eller Italien säger han till Uppdrag granskning.ibland blir vi vanliga medborgare bara så trötta över alla
som vill regera ha makten och driva igenom sin vilja utan bry sig
hur det drabbar alla utsatta. det har blivit stora hål i välfärdsnätet
och det utnyttjas av de ljusskygga med ännu mera sjuka överraskningar för oss svenskar.
det är dags att vi vaknar ur Törnrosasömningen ! det är många som vill äta av statens kaka därför blir den mager för de utsatta.


lögnerna ramlar lekande lätt över läpparna. men för den skull är det livsviktigt att alla röstar !

använd era demokratiska rättigheter !


Övriga genrer (Journalistisk text) av the wildcat VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2018-08-29 19:23Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP