Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vasshaikat

 

 

stillnad morgon

dagen byter fokus

 

vassprassel

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av catharina.jerbo VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-08-29 19:43



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ruskigt bra !
2018-09-02

  Ulf D VIP
Fin onomate­poet­iskt slutrad.
2018-08-30

    ej medlem längre
Fin haiku - igen.
Tänk bara tanken på att allt och alla behöver varandra...vore där ingen vass,träd eller gräs, funna vinden inget behag att låta sig ljudas
2018-08-30
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP