Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


tänker dig varje dag


en flod rinner
genom den pastorala idyllen
en flod av längtan
att nå ända fram
dit där tystnadens ekosteg
får bli bönhörda
i alla brinnande hjärtan
vi går omkring med en vinge
en längtan en sång

tänk ändå om våra vingar fick flyga
tillsammans en gång

hoppas du mår bättre för varje dag



kärleksfulla kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 282 gånger
Publicerad 2018-08-29 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP