Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


Lövsprickning


2017-04-12 17:38 av the wildcat (medlemsid: 79522)

fjäderlätt sträcks en arm ut
över vattnets skimrande öga
speglar det skira gröna
i dess ögonfrans

om natten blinkar stjärnorna ovanför
sjunger i duett
med den jordiska kören




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 763 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-08-29 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP