Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Värdefull erfarenhet


LÅNGT LIV

Ett allt längre liv
gör sig hela tiden påmint

Erfarenhet
har
ett substantiellt värde




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-29 20:23



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text, skriver under utan att tveka!
2018-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP