Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Livet
är ingen sammanhängande
fullkomlighet
Eller någon oändlig
asfalterad raksträcka
Det är ett tornerspel
med Döden




Fri vers av Elinor Sörensson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-29 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP